Runway (2009) Hindi Indian - 22 Aprilie 2012 - Filme Online 2015 Seriale Online Filme Indiene
Bine aţi venit, Guest! Înregistrare RSS

Filme Online/Seriale Online

Marţi, 2017-02-28
Acasă » 2012 » Aprilie » 22 » Runway (2009) Hindi Indian
12:45 PM
Runway (2009) Hindi Indian
Server 1
Server 2
Raporteza Filmul
Vezi TrailerRunway (2009) Hindi Indian

Runway este un thriller film hindi încearcă Amarjeet, Tulip Joshi, Deepal Shaw, Lucky Ali în rolul principal, regizat de Sunil - Praful. Pistă de decolare nu poate lăuda cu stele mari, dar niciodată nu o dată e dor de tine orice. Acesta oferă mai mult decât era de aşteptat din ea şi este un efort serios. Du-te şi viziona filmul de azi.
Allan (Amarjeet), terenuri de până în Mauritius, pe o misiune pentru Anthony (Sharat Saxena) un Don Mafia pentru a obţine prietena lui, Melvina (Deepal) din pericol. Dar putin nu ştie că actul său nu doreşte va duce la probleme de mai multe înainte. După ce a onorează contractului său de uciderea unui proprietar cazinou, Victor (Nagesh Bhosale) îşi dă seama că a fost înşelat şi că el este vanat de un criminal contract de moarte, Khalid (norocos Ali). În ceea ce el încearcă să scape din nou în India, vine în ajutor sub formă de Shaina (Tulip), un dansator bar. Dar, în ciuda faptului că am această şansă finală să se întoarcă în India, Allan decide să staţi înapoi ca el realizeaza unele lucruri nu sunt ceea ce par a fi.
Ceea ce urmează este un viitor de pisică şi de joc mouse-ului între Allan şi Khalid.
Runway (2009) Bollywood Movie Official Trailer

Categorie: Filme Indiene | Vizualizări: 14480 | Adăugat de: CATA | Tag-uri: Deepal Shaw, regizat de Sunil - Praful. Pistă de, Tulip Joshi, Lucky Ali în rolul principal, Pistei este un thriller film hindi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar